agnes-konyhaja

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntelek az oldalamon, ami a sütéssel és főzéssel foglalkozik (agnes-konyhaja). 

Ágnes a becsületes nevem, de itt az oldalon az ÁGNESES-t használom. 1981-ben láttam meg a napvilágot, és egy somogy megyei kisvárosban lakom. Ápolónőként dolgozom (három műszakban). A sütés-főzés iránti szeretetem, már kiskoromban kialakult bennem (már ekkor szerettem anyukámnak segíteni, és ellesni tőle a praktikákat). Szeretem a finom ételeket, és ez már az alkatomon is meglátszik (de egyenlőre nem bánom). Anyukámtól azt tanultam, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztűl vezet az út (így én nagyon igyekszem a páromat meglepni). Azt hiszem, hogy nincs panasz a főztőmre, bár bőven van még mit tanulnom. De amit tudok, azt szívesen átadom a nagyvilágnak! Szóval szívesen veszem a hozzászólást, kritikát (persze, ha kultúrált formában történik). Üdv: agneses

 
Archívum
Friss bejegyzések
2017.01.20. 07:53
2017.01.20. 07:00
2017.01.20. 06:55
2017.01.20. 06:45
2017.01.16. 10:35
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
Chat

 
Érdeklődő
Indulás: 2015-07-17
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
ételsor

10. Rafaello golyó

2017.01.09. 06:43, agneses

Hozzávalók:
30 dkg cukor
1 dl víz
20 dkg kókuszreszelék
35 dkg tejpor
25 dkg margarin
mandula a közepébe
kókuszreszelék a forgatáshoz

Elkészítés:
A cukrot a vízzel felfőzzük, amikor felfőtt hozzáadjuk a margarint,
és addig kavargatjuk amíg elolvadt. Ezután hagyjuk langyosra hűlni, majd a kókuszreszelékkel összekevert tejport beleöntjük.
Jól összedolgozzuk, amíg teljesen egynemű lesz.
Kis golyókat formálunk, egy mandulat nyomunk a közepébe, és kókuszreszelékbe forgatjuk.