agnes-konyhaja

Bemutatkozás

Szeretettel köszöntelek az oldalamon, ami a sütéssel és főzéssel foglalkozik (agnes-konyhaja). 

Ágnes a becsületes nevem, de itt az oldalon az ÁGNESES-t használom. 1981-ben láttam meg a napvilágot, és egy somogy megyei kisvárosban lakom. Ápolónőként dolgozom (három műszakban). A sütés-főzés iránti szeretetem, már kiskoromban kialakult bennem (már ekkor szerettem anyukámnak segíteni, és ellesni tőle a praktikákat). Szeretem a finom ételeket, és ez már az alkatomon is meglátszik (de egyenlőre nem bánom). Anyukámtól azt tanultam, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztűl vezet az út (így én nagyon igyekszem a páromat meglepni). Azt hiszem, hogy nincs panasz a főztőmre, bár bőven van még mit tanulnom. De amit tudok, azt szívesen átadom a nagyvilágnak! Szóval szívesen veszem a hozzászólást, kritikát (persze, ha kultúrált formában történik). Üdv: agneses

 
Archívum
Friss bejegyzések
2017.01.20. 07:53
2017.01.20. 07:00
2017.01.20. 06:55
2017.01.20. 06:45
2017.01.16. 10:35
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
Chat

 
Érdeklődő
Indulás: 2015-07-17
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
ételsor

11. Bögrés pillefánk

2017.01.09. 06:49, agneses

Hozzávalók:

- 2 púpos bögre liszt
- 2 tojás
- 1 csomag sütőpor
- 2 doboz natúr joghurt, vagy tejföl (140 g-os kiszerelésű)
- 2-3 evőkanál cukor

Elkészítés:

1. A hozzávalókat összekeverjük. Egy galuskaszerű tésztát fogunk kapni.
2. Két evőkanál segítségével forró olajba szaggatjuk.
3. A tészta magától fog megfordulni az olajban. Ez azért jó, mert akkor biztosan átsül a belseje.